Espen Jorstad meunang 2022 Acara Utama WSOP $ 10,000 ngéléhkeun 8,662 Pamaén & meunang $ 10,000,000 - Berita Industri Poker

Madrid 2022 Estrellas Poker Tour Dimimitian – Berita Industri Poker

Ieu Estrellas poker wisata geus kakuatan utama dina hirup poker di Spanyol pikeun leuwih dasawarsa, metot ogé riungan pamaén poker internasional pilari festival poker live well-diatur – catering kana bankrolls sedeng sarta badag. Tempat wisata kalebet kota kalebet Valencia, Barcelona, ​​​​Madrid, Málaga, Ibiza & San Sebastián, Estrellas poker wisata…