Produser Steve Albini meunang Kadua WSOP pinggel - Poker Industri News

888 Poker Weekend Hits London, Nampilkeun £ 10k Bounty knockout turnamén sareng Boxer Eubank Jr – Berita Industri Poker

888poker, salah sahiji pangbadagna online tur hirup poker pausahaan di dunya, bakal balik deui ka Grosvenor Victoria kasino di London pikeun “Live sabtu minggu di Grosvenor kasino Victoria”. Pikeun taun kadua berturut-turut, tempat live-poker pangpanjangna di London bakal janten host 888poker ti 17-20 Pebruari 2022. Dipikawanoh pikeun pamaén poker…