Produser Steve Albini meunang Kadua WSOP pinggel - Poker Industri News

888 Poker Weekend Hits London, Nampilkeun £ 10k Bounty knockout turnamén sareng Boxer Eubank Jr – Berita Industri Poker

888poker, salah sahiji pangbadagna online tur hirup poker pausahaan di dunya, bakal balik deui ka Grosvenor Victoria kasino di London pikeun “Live sabtu minggu di Grosvenor kasino Victoria”. Pikeun taun kadua berturut-turut, tempat live-poker pangpanjangna di London bakal janten host 888poker ti 17-20 Pebruari 2022. Dipikawanoh pikeun pamaén poker…
Espen Jorstad meunang 2022 Acara Utama WSOP $ 10,000 ngéléhkeun 8,662 Pamaén & meunang $ 10,000,000 - Berita Industri Poker

Madrid 2022 Estrellas Poker Tour Dimimitian – Berita Industri Poker

Ieu Estrellas poker wisata geus kakuatan utama dina hirup poker di Spanyol pikeun leuwih dasawarsa, metot ogé riungan pamaén poker internasional pilari festival poker live well-diatur – catering kana bankrolls sedeng sarta badag. Tempat wisata kalebet kota kalebet Valencia, Barcelona, ​​​​Madrid, Málaga, Ibiza & San Sebastián, Estrellas poker wisata…
Espen Jorstad meunang 2022 Acara Utama WSOP $ 10,000 ngéléhkeun 8,662 Pamaén & meunang $ 10,000,000 - Berita Industri Poker

Laporan tangtangan poker Patrik Antonius 2022 – Warta Industri poker

Ieu Patrik Antonius poker tangtangan (PAPC) munggaran graced dunya poker tilu taun ka pengker, lamun saukur dina 100 pamaén nyandak bagian dina acara utama di ibukota Éstonia, Tallinn. Éta mangrupikeun perdana anu ambisius, bahkan pikeun jaman pra-pandémik, kalayan 29 acara kalayan jadwal turnamén anu variabel pisan. Pro Finlandia eponymous…